Landtek Hall M10


Pressuhallin runkoleveys 10m. Pituutta saadaan 5,0-30m kaarivälin ollessa 2,5m.

Seinäkorkeuksia 2,0, 2,5, 3,0 3,5 ja 4,0m

Ovikoko K6,0 x L4,0m (3,0m seinä)Kokonaiskorkeus 5.7m (3,0m seinä) Sisäkorkeus keskellä 5.2m (3,0m seinä). Ovikokoa luonnollisesti mahdollisuus muuttaa runkokorkeutta muuttamalla. 


Tässä on hallimallistomme järkevin kokoluokka, ainakin budjettimielessä. Leveyttä, korkeutta ja pituutta löytyy lähes jokaiselle laitteelle. Samaan halliin saat mahtumaan kuorma-autoa, kaivinkonetta, perävaunua ja näiden huoltotarvikkeita jne. Tästä runkokoosta saa myös mahtavan hiekkahallin, raaka-ainevaraston tai vaikka pihattorakennuksen.

Harva tavara tarvitsee oikeasti lämmintä tilaa. Riittää että on suojassa auringon UV-säteilyltä, lumelta, vesisateelta, kosteutta kerääviltä lehdiltä ja muulta kasvillisuudelta jne.

Vakio seinäkorkeus 3,0m, jolloin ovikoko on 6,0m leveä x 4,0m korkea. Seinäkorkeuden korotus näkyy suoraan myös ovikoossa.

M10 runkoleveydessä suosituin koko on ylivoimaisesti 10×20, kolmen metrin seinällä. Palvelee sinua niin huolto, varasto kuin vaikka ulkojuhlatilana ! 

Pressuhalli tarjoaa kevytrakentamiseen erinomaisen ratkaisun, niin vaivattomuuden, rakennus/hankintanopeuden, kuin budjetinkin puolesta.  Saatavissa 1,75kN/m2 (lumikuorma maassa) sääsuojahallina sekä 2,5kN/m2 ja jopa 2,75kN/m2 versioina. Älä sorru ilman CE-merkintää olevaan halliin.  Jälkeenpäinkään et saa siihen rakennuslupaa eikä vakuutus korvaa … Kerro tarpeesi, me teemme sinulle kunnollisen hallin! Lisätietoja hallin rakenteista. 

Katso TÄSTÄ VIDEO 6x10m hallin pystytyksestä