Landtek Hall M10


Pressuhallin runkoleveys 10m. Pituutta saadaan 5,0-30m kaarivälin ollessa 2,5m.

Seinäkorkeuksia 2,0, 2,5, 3,0 3,5 ja 4,0m. Valittu seinäkorkeus vaikuttaa luonnollisesti ovikokoon.

3m seinäkorkeudella ovikoko voi olla  K6,0 x L4,0m Kokonaiskorkeus on tällöin 5.7m (3,0m seinä) Sisäkorkeus keskellä 5.2m (3,0m seinä). Ovikokoa luonnollisesti mahdollisuus lisätä erilaisilla asennustavoilla ( esim. betonileego)


Tässä on hallimallistomme järkevin kokoluokka, ainakin budjettimielessä. Leveyttä, korkeutta ja pituutta löytyy lähes jokaiselle laitteelle. Samaan halliin saat mahtumaan kuorma-autoa, kaivinkonetta, perävaunua ja näiden huoltotarvikkeita jne. Tästä runkokoosta saa myös mahtavan hiekkahallin, raaka-ainevaraston tai vaikka pihattorakennuksen.

Harva tavara tarvitsee oikeasti lämmintä tilaa. Riittää että on suojassa auringon UV-säteilyltä, lumelta, vesisateelta, kosteutta kerääviltä lehdiltä ja muulta kasvillisuudelta jne.

Vakio seinäkorkeus 3,0m, jolloin ovikoko on 6,0m leveä x 4,0m korkea. Seinäkorkeuden korotus näkyy suoraan myös ovikoossa.

M10 runkoleveydessä suosituin koko on ylivoimaisesti 10×20, kolmen metrin seinällä. Palvelee sinua niin huolto, varasto kuin vaikka ulkojuhlatilana ! 

Pressuhalli tarjoaa kevytrakentamiseen erinomaisen ratkaisun, niin vaivattomuuden, rakennus/hankintanopeuden, kuin budjetinkin puolesta.  Saatavissa 1,75kN/m2 (lumikuorma maassa) sääsuojahallina sekä 2,75kN/m2 lumikuormalle hyväksyttynä  versioina. Älä sorru ilman CE-merkintää olevaan halliin.  Jälkeenpäinkään et saa siihen rakennuslupaa eikä vakuutus korvaa … Kerro tarpeesi, me teemme sinulle kunnollisen hallin! Lisätietoja hallin rakenteista. 

Katso TÄSTÄ VIDEO 6x10m hallin pystytyksestä