INFOA – pressujen käytöstä ja ominaisuuksista

 

Omat kokemuksemme pressuista

Meillä kaikilla on enemmän ja vähemmän onnettomia kokemuksia halpamaissa, mahdollisimman ”kilpailukykyisesti” tuotetuista pressutalleista ja kevytpeitteistä.

Näitä keskusliikkeet rahtaavat konttikaupalla toiselta puolen maapalloa, ja joita sitten maamme marketit ja autotarvikeliikkeet myyvät hyväuskoisille asiakkailleen. Tämä kertakäyttökulttuuri, luonnon typerä tuhlaaminen ja kaatopaikkojen turha täyttäminen pitäisi “lailla kieltää”…

Toinen ääripää markkinoilla on sitten nämä ammattilaadun peitteet mm. alan vuokraamoissa sekä mittatilausvalmistamoissa. Ne vain valitettavasti maksavat liikaa…tai oikeammin, niistä on vain “tyhmää maksaa likaa”.

Vettähylkivä canvaspressu
Canvaspeite hylkii vettä

Pressukauppamme idea on yksinkertaisesti myydä kestäviä, myös ammattikäyttöön soveltuvia laatutuotteita ja PVC-halleja järkihintaan.

Meiltä ei tarvitse ostaa ns. ”sikaa säkissä” ja toivoa että kestäisipä edes ensi talven. Jokainen myyntiin ottamamme tuote on tarkkaan valittu ja testattu. Ne ovat käyttötarkoitukseensa sopivia, sekä kestää sen mitä luvataan.